Priča o Marini Tomić

Autorica anđeoskih karata "Kako dalje?"

Marina Tomić Marina Tomić - autorica anđeoskih karata Kao mala djevojčica od svoje none na Hvaru slušala je priče o anđelima i njihovoj velikoj moći otkrivajući već tada nebrojene mogućnosti rada s njima.

Autorica Marina Tomić rođena je 1969. godine u Zagrebu i zahvaljujući svojoj obitelji i kreativnom okruženju u kojem se razvijala od malena, duhovnost i kreativni rad su bili i ostali sastavni dio njezinoga života.

Kao mala djevojčica od svoje none na Hvaru slušala je priče o anđelima i njihovoj velikoj moći otkrivajući već tada nebrojene mogućnosti rada s njima.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu-smjer Marketing. Stekla je cjelovita znanja i radna iskustva u promociji proizvoda, event marketingu, brand managementu i trade marketingu. Od prvog posla u modnoj industriji, preko filmske industrije pa do prehrambene, njeno poslovno iskustvo joj je osiguralo puno stručnih znanja, no pored svih stručnih marketinških znanja i alata, koje je dobila kroz svoj rad i dodatno školovanje, stekla je i kompetencije u radu i komunikaciji s ljudima, kroz posebne edukacije kao što su NLP, Silva Metoda, Mudrost u poslovanju, Magnified Healing i dr.

Izvlačenje karata s anđeoskim porukama

Tehnike koje je naučila bile su vrlo djelotvorne u njenom radu s ljudima, a isto tako na temelju čitanja brojne literature o anđelima i njihovoj moći te načinu na koji nam dolaze pomagati u život, odlučila je s timom svojih najbližih i kompetentnih suradnika kroz jednostavnu igru izvlačenja karata s anđeoskim porukama podijeliti svoje iskustvo sa svima onima koji vjeruju u anđele.

Ono što autorica otkriva o svom radu s anđelima i o radu s ovim lijepim kartama je to da je bitno čim više komunicirati s anđelima, pozivati ih redovito da nam dolaze u pomoć i preko anđeoskih karata naučiti s zahvalnošću što više koristiti njihove duboke poruke u svakodnevnom životu.

Tada se spontano počinje dešavati da s anđeoskom energijom preko igre s anđeoskim kartama i lijepim mislima djelujete na svoj Um, na svoje Tijelo i na svoj Život!