Priča o anđeoskim kartama i Maji

Istiniti primjer iz života

anđeoske karte Anđeoske karte - igra izvlačenja karata s anđeoskim porukama, savjetima i odgovorima Počela sam ih miješati i vaditi jednu po jednu kartu kako piše u uputama. Sve karte koje su se otvarale su pokazale upravo ono stanje koje mi je tog trenutka život pružao!

Ovu priču sam odlučila podijeliti s vanjskim svijetom iz jednostavnog razloga, zbog ljubavi prema svim ljudskim bićima…

Sve što mi se događalo u životu događalo se s nekom namjerom i razlogom… pa tako mogu reći da sam morala proživjeti godine i godine života da bih došla do najjednostavnijih zakonitosti i uvida o svom životu.

Kao zrela osoba počela sam živjeti tek nakon 36. godine života i  još uvijek se pitam što je to racionalno, a što emotivno stanje svijesti…oba oblika su vrlo učestala i na kraju ne mogu živjeti jedan bez drugoga.

Tako sam počela češće bilježiti najznačajnije uvide koje sam dobivala kroz godine i nekako su mi se putem počeli otvarati novi zakoni duhovnog svijeta, makar u to vrijeme nisam još bila svjesna svih tih mogućnosti.

Kako sam prošla razne krize u ljubavi i poslu i u nekim trenucima nisam mogla apsolutno ništa čitati, tako je bilo najjednostavnije kupovati razne sitnice koje su me veselile i trenutno zadovoljavale, ali bez onog dubokog osjećaja vlastitog zadovoljstva. Sjesti i pošteno pročitati knjigu od početka do kraja nisam bila u stanju.

Poklon - Anđeoske karte

Jednoga dana mi je moja prijateljica poklonila anđeoske karte "Kako dalje?" i rekla mi je da zna koliko mi je teško, pa su joj se ove karte učinile baš pogođene za mene.

Već kada sam ih primila u ruku osjetila sam jednu predivnu energiju…ta ljubičasta boja je bila nekako iscjeljujuća…a i namjera moje prijateljice je bila vrlo lijepa i pozitivna…

Počela sam ih miješati i vaditi jednu po jednu kako piše u uputama i sve karte koje su se otvarale su pokazale upravo ono stanje koje mi je tog trenutka život pružao!

Bila sam fascinirana brojem pogodaka i misli koje su mi se otvorile kroz karte…“Nesigurnost“, „Prihvaćanje sebe“, „Partnerstvo“, „Zahvala“….

I tako… dan po dan, počela sam živjeti s ovim lijepim kartama…svaki dan je nosio nove poruke i događaje, a ja bih se duboko zamislila nad njima i krenula u život nakon svoje jutarnje ili večernje zahvale.

Čarolija molitve

Moj život je poprimio jednu potpuno novu dimenziju, događaji koji su slijedili bili su predivni.. pogotovo mi se svidjela karta „Molitva“ u kojoj ti anđeli poručuju da ih tri puta trebaš zamoliti da ti dođu u pomoć i tri puta im se trebaš zahvaliti…čak sam i svoje dijete naučila tu jednostavnu tehniku s molitvom i kad god bi se nešto zagubilo po kući ili kada bi trebali nešto brzo riješiti, mi bi ih zajedno molili i situacija bi se brzo rješavala.

Čarolija molitve je zaista djelotvorna!

Sada su te karte već toliko postale dio mene da ih uvijek nosim sa sobom gdje god da idem, jer se jednostavno osjećam puno sigurnije kada su uz mene.

Također i moje prijateljice kad mi dođu kući na kavu uvijek traže da donesem te karte, pa ih uz ugodno čavrljanje izvlačimo i međusobno komentiramo.

Uvijek mogu izvući prave smjernice za pitanja i nedoumice koje me muče, moje misli se učestalije podižu na pozitivniju razinu svijesti, a samim time i događaji koji slijede moje misli su pozitivni.

Sada mogu čitati i knjige, moj um se pomoću ovih divnih anđeoskih karata pročistio od negativnih obrazaca i razmišljanja o sebi i svojem životu.

Priču ispričala:
Maja Vrsalović-Carević